Formació

En contínua formació per tal de donar el millor servei ....

2019

Al desembre la Dra Sanchez va ser convidada per la SEOP, a donar una conferencia per a pediatres i odontopediatres a l'Hospital Gregorio Marañón de Madrid.

A l'Octubre el Dr. Grau va assistir al Congres Mundial d'Estètica Dental que es va cel.lebrar a Barcelona.

El passat 18 de maig la Dra. Meritxell Sànchez va ser convidada per Dentaid a donar un curs per a higienistes dentals a Girona. 

Sempre compromesos per la docència.

Els dies 22 i 23 de març la Dra. Sànchez participa en el 7è curs d'Odontopediatria Hospitalària de l'Hospital de Sant Joan de Déu. Realitza una conferència sobre les maloclusions en el pacient infantil i participa en una taula rodona.

2018

Durant els dies 29 i 30 de juny, el nostre cirurgià junt amb el Dr Grau varen assistir al congrés de Sweden&Martina.  L'actualització en implantologia i pròtesi és obligada a la nostra feina.

Els dies 13 i 14 de Gener el Dr. Grau va assistir al Symposium de la Asociación Española de Endodoncia a Madrid. Una manera d'actualitzar-se en les últimes novetats en els tractaments dels nervis de les dents.

2017

El dissabte 15 d'Octubre la Dra. Sànchez va assistir a Madrid a la reunió anual dels Invisalign Providers. Una bona ocasió per a compartir coneixements i experiència clínica amb els companys.

La Dra. Sanchez amb les seves alumnes del Màster d'ortodoncia

Durant els dies 3 i 4 de Juny, la Dra. Sanchez ha assistit al Congrés de la Societat Española d'Ortodoncia que s'ha celebrat a Sevilla. Una bona ocasió per adquirir nous coneixements i compartir vivències amb els companys de professió.

2016

El matí del dissabte 27 de febrer la Dra. Meritxell Sànchez i el Dr. Joaquim Grau van assistir a un curs de Coaching Dental: Una bona gestió dels recursos i del personal ens fa ser més eficients per tal d'assolir la plena satisfació dels nostres pacients.

Els dies 28 i 29 de Gener la Dra. Sànchez i el Dr. Grau varen assistir a Madrid al Simposium de la Asosiación Española de Endodoncia, que juntament amb la Societat Española d'Ortodoncia, varem debatre sobre tractaments interrelacionats.

El treball en equip i la formació continuada és la millor garantia per poder oferir el millor tractament als nostres pacients.

2015

Del 16 al 19 de setembre el Dr. Grau va assistir al Congrés Europeu d'Endodoncia. Una exhaustiva actualització i les últimes novetats en el tractament del nervi de les dents.

Durant els dies 14,15 i 16 de maig, el Dr. Grau va assistir al curs de restauracions ceràmiques del prestigiós tècnic

August Bruguera i el Dr. Jon Gurrea.

Contacte

SG Clínica Dental
C/ Catalunya nº 2 local esq
08970 Sant Joan Despi

 

Correu electrònic:

info@sgclinicadental.es

 

93 3734206

674 077 726