Formació

En contínua formació per tal de donar el millor servei ....

Durant els dies 29 i 30 de juny, el nostre cirurgià junt amb el Dr Grau varen assistir al congrés de Sweden&Martina.  L'actualització en implantologia i pròtesi és obligada a la nostra feina.

Els dies 13 i 14 de Gener el Dr. Grau va assistir al Symposium de la Asociación Española de Endodoncia a Madrid. Una manera d'actualitzar-se en les últimes novetats en els tractaments dels nervis de les dents.

2018

El dissabte 15 d'Octubre la Dra. Sànchez va assistir a Madrid a la reunió anual dels Invisalign Providers. Una bona ocasió per a compartir coneixements i experiència clínica amb els companys.

La Dra. Sanchez amb les seves alumnes del Màster d'ortodoncia

Durant els dies 3 i 4 de Juny, la Dra. Sanchez ha assistit al Congrés de la Societat Española d'Ortodoncia que s'ha celebrat a Sevilla. Una bona ocasió per adquirir nous coneixements i compartir vivències amb els companys de professió.

El matí del dissabte 27 de febrer la Dra. Meritxell Sànchez i el Dr. Joaquim Grau van assistir a un curs de Coaching Dental: Una bona gestió dels recursos i del personal ens fa ser més eficients per tal d'assolir la plena satisfació dels nostres pacients.

Els dies 28 i 29 de Gener la Dra. Sànchez i el Dr. Grau varen assistir a Madrid al Simposium de la Asosiación Española de Endodoncia, que juntament amb la Societat Española d'Ortodoncia, varem debatre sobre tractaments interrelacionats.

El treball en equip i la formació continuada és la millor garantia per poder oferir el millor tractament als nostres pacients.

2016

Del 16 al 19 de setembre el Dr. Grau va assistir al Congrés Europeu d'Endodoncia. Una exhaustiva actualització i les últimes novetats en el tractament del nervi de les dents.

Durant els dies 14,15 i 16 de maig, el Dr. Grau va assistir al curs de restauracions ceràmiques del prestigiós tècnic

August Bruguera i el Dr. Jon Gurrea.

2015

Contacte

SG Clínica Dental
C/ Catalunya nº 2 local esq
08970 Sant Joan Despi

 

Correu electrònic:

info@sgclinicadental.es

 

93 373 42 06